Two lion cubs (Panthera leo) yawning : Stock Photo
Two lion cubs (Panthera leo) yawning : Stock Photo

Two lion cubs (Panthera leo) yawning

Lions live in social groups (prides) of 4-12 females & their cubs and 1-6 males. Male lions are, on average, 20-30% larger than females. Male's main role is to defend territory: they rarely participate in hunts. Native to Africa south of the Sahara.

Details

Credit: Art Wolfe
Creative #: 451273-001
License type: Rights-managed
Collection: Iconica
Max file size: 5065 x 3402 px (16.88 x 11.34 in) - 300 dpi - 6.87 MB
Release info: No release required
Restrictions: Cannot be used by clients in the following industries, in the territories indicated: Product - Packaging, Product - Retail Calendar, Product - Retail Postcard / Greeting Card, Product - Retail Poster, Publication - Magazine Cover, Publication - Magazine Interior - Editorial Use, Publication - Newspaper - Editorial Use, Retail Paper Product Industry, World, end date of restriction Perpetual.

Keywords

Same series

View all

Similar images

View all
1 item added to cart
CONTINUE SHOPPINGCHECKOUT